Hogedrukreiniging

Zijn de gevels toe aan een opfrisbeurt dan kunnen wij met behulp van hogedrukreiniging uw verontreinigde oppervlakten er weer als nieuw uit laten zien. Ook als uw gevels beklad zijn met graffiti helpen wij u uit de brand. Gelukkig is bijna alle graffiti en verf goed te verwijderen. Graffiti op uw pand of kantoor is erg vervelend en geeft uw bedrijf een onverzorgde uitstraling. Gelukkig verwijdert Glazenwasserij van de Waal met behulp van de juiste reinigingsmiddelen en techniek de graffiti snel en efficiënt van uw gevels. Bovendien heeft u de keuze om uw gevels preventief te laten behandelen.

Met hogedrukreiniging maken wij uw dak schoonHogedrukreiniging zorgt voor oppervlakten die er zo goed als nieuw uitzienGraffiti op uw pand en kantoor verwijderen wij snel en efficiëntDakreiniging met hogedrukreiniging

Door algen of mos kan het dak van uw woning of bedrijfspand vervuild raken. Niet alleen ziet dit er onverzorgd uit, ook kan het op langere termijn leiden tot vorstschade. De wortels van de mossen hechten zich namelijk aan uw dak. De wortels worden vervolgens vochtig en kunnen in de winter bevriezen. Door eens in de zoveel tijd uw daken te laten reinigen, voorkomt u vorstschade. Glazenwasserij van de Waal doet dit graag voor u met behulp van hogedrukreiniging.

Ook het verwijderen van onkruid op uw gevels is van belang. Zo verkleint u namelijk het risico dat de voegen aangetast worden.

Tevens kunnen wij voor u ook regelmatig uw dakgoten ledigen waar nodig.